Pomalý Hrnec
Zkušenosti s vařením a vyzkoušené recepty.

      Pomalý hrnec je elektrický hrnec s vnitřní keramickou nádobou, ve které se pokrmy připravují. Jídlo se vaří tak pomalu, že se nemůže připálit, nemusí se dolévat voda, nemusí se míchat. Hrnec může prakticky vařit bez dozoru - čímž šetří čas stejně, jako například praní v automatické pračce.

      Vložte si do své čtečky RSS kanál s recepty pro pomalý hrnec nebo si nezapomeňte tento web uložit do oblíbených ať se můžete zítra snadno vrátit zpět...
 

Fandíme velmi pomalému vaření - heslo pro nově vznikající diskuzní web...
Přidejte se i Vy se svými recepty! Navštivte www . pomaly-hrnec . eu



 

Sekaná v pomalém hrnci

Květen 29th, 2007 ~ admin

Potřebujeme: 500g mletého masa, cibule, 1 vajíčko, asi 1dcl strouhanky, sůl, pepř, kmín, vegeta, lžíce tuku.

Do mísy dáme mleté maso, přidáme rozšlehané vajíčko, nadrobno nasekanou cibuli, strouhanku, 2-3 lžičky soli, pepř, kmín, lžičku vegety a včechno důkladně promícháme. Z vytvořené směsi vytvarujeme podlouhlou šišku. Keramickou nádobu pomalého hrnce lehce vymažeme tukem a vložíme vytvořenou šišku. Přiklopíme poklicí a vaříme na LOW asi 8 hodin.

Sekaná je vynikající s jemnou bramborovou kaší.

Kategorie: Mleté maso

4 komentáře

  1. Možná je to chutné, ale kde se poflakuje několik stroužků česneku, a pár hrstí majoránky…. Přeci jen Česká chuť, je Česká chuť………..

  2. ad Pryk: souhlasim…
    tyto chute jsou sice obsazeny ve vegete, ale komu je to malo, pak doporucuji dochutit dle vlastni preference.

    a samozrejme se nezapomente o vysledek a zkusenosti podelit v diskuzi… :)

  3. Sekanou si ochutím dle svých zvyklostí, ale zkusím ji udělat v PH.

  4. Sekaná se nepodlévá a může ležet na dně nádoby?

Zanechat komentář:

Pozor:Veřejně publikované budou pouze komentáře vybrané administrátorem, což může trvat i několik dní. Není tedy nutné stejný komentář posílat znovu.